De technologie van ontspanning
JetPak® technologie.
Zoals u mag verwachten van Villeroy & Boch zijn de spa’s de meest geavanceerde op de markt. De spa's zijn uitgerust met een unieke innovatie: de JetPak® technologie. Deze technologie is gepatenteerd en biedt significante technische voordelen ten opzichte van andere spa ontwerpen.

Volledige schuimisolatie. De spa's zijn volledig gevuld met isolatieschuim met gesloten cellen. Dit beperkt het warmteverlies en optimaliseert het energieverbruik.

Wat biedt deze JetPak® technologie:
• 90% van de leidingen bevindt zich binnen de schaal van het bad. Het risico op lekkage wordt zo tot een minimum beperkt.
• Deze constructie maakt het gebruik van lange aanvoerleidingen, vertakkingen en omgeleide ventielen overbodig, waardoor de wrijving in de leidingen minimaal   is. Dit resulteert  in krachtiger jets en de mogelijkheid om ze allemaal tegelijkertijd op volle kracht te laten werken.
• Tenslotte is het warmteverlies minimaal, aangezien het netwerk van leidingen voor een groot gedeelte door het warme spawater loopt.

Wellness op z’n helderst
Dankzij de unieke filter- en circulatiesystemen is het water in de spa altijd helder en schoon.* De spa filtert de gehele hoeveelheid water tot 150 keer per dag. Dankzij deze hoge ratio van waterverversing wordt 100% van het spawater tijdens filtratiecycli gefilterd. En natuurlijk circuleert ook het water achter de JetPaks®.
* Het is noodzakelijk om de waterhygiëne regelmatig en goed te onderhouden, afhankelijk van de kwaliteit van het water en de gebruiksfrequentie.

Geavanceerde pompen. De spa's beschikken over professionele pompen met een hoog vermogen. Deze pompen leveren superieure prestaties, werken soepel en geluidloos, hebben een lange levensduur en hoge  betrouwbaarheid en zijn uiterst efficiënt.

Computergestuurde bubbelcontrole. De spa's beschikken over een ‘state-of-the-art’ besturingssysteem. Dit systeem is speciaal ontworpen om probleemloos te kunnen functioneren onder de warme en vochtige omstandigheden van een spa.