Technologie
Het Cerdic Spabad is van ontwerp tot constructie een kwalitatief hoogwaardig bad. Zowel de prestaties als de duurzaamheid staan garant voor jarenlang badplezier. Elk Cerdic Spabad is uitgerust met een gekalibreerde ozongenerator, die zorgt voor een constante ozon uitstoot (O3) en op deze wijze onmiddelijk alle bekende soorten virussen en bacteriën vernietigd. Optimale zekerheid dus. Dit systeem gecombineerd met een geluidsstille circulatie- en zuiveringsomp, garandeert het meest optimale zuiveringssysteem, waarbij het gebruik van chloor tot een minimum beperkt kan worden. De Spabaden worden standaard geleverd met een isolatiedeksel die er voor zorgt dat het bad zijn temperatuur behoudt, ook wanneer deze niet in gebruik is.

Het Comfort is van bijzonder hoog niveau; de ergonomisch gevormde zit- en ligplaatsen met de pulserende waterjets op de juiste plaatsen laten u op een weldadige wijze genieten van een therapeutische onderwater massage. En vanuit uw zitplaats kunt u op eenvoudige wijze het gebruiksvriendelijke bedieningspaneel bedienen.

Ook het onverslijtbare en onderhoudsvrije ombouwsysteem is gekozen voor uw gemak. Het is het beste bestand tegen warmte, weersinvloeden en andere negatieve omgevingsinvloeden. Zonder dat u er naar om hoeft te kijken, blijft uw Spabad het hele jaar mooi.